Ara
Numele şi prenumele:
Tara
Poşta Electronica
 
 
 


ADMİNİSTRATİA

FEDERATİA MUNCİTORİLOR DİN AGRİCULTURA, SİLVİCULTURA,
ALİMENTARE Şİ TURİZM AVRASİA ADMİNİSTRATİA

   PREŞEDİNTE : CEMAİL BAKINDI

Bibliografie: S-a nascut la 1950 în oraşul Manisa Salihli. A absolvit şcola primara în Salihli. În 1973 este absolvent al universitatii Ege, Sectia Jurnalism. În anul 1966, elev înca, începe sa munceasca ca ospatar. In 1971 începe sa munceasca în cadrul hotelului Büyük Efes ca şi casier. In 1973 trece la conducerea Sindicatului Oleyis filiala din zona Marii Egee. In anul 1977, an în care Sindicatul Oleyis se desprinde de Türk-İş afiliindu-se DİSK acesta demisioneaza, fiind cel care înfiinteaza în cadrul aceluiaşi an la İzmir Sindicatul Toleyis. Pâna în anul 1990 îşi continua activitatea ca Preşedinte al Sindicatului Toleyis Filiala Marea Egee. In anul 1990 Cemail Bakındı îşi continua activitatea ın cadrul aceleeaşi filiale.Este casatorit şi totodata tatal a doi copii.

BAŞKAN YARDIMCISI : DR.MEHMET AVDAGIC
BAŞKAN YARDIMCISI : ZORAN GEORGIEVSKI
BAŞKAN YARDIMCISI : TOFİG GULIYEV
BAŞKAN YARDIMCISI : ROBERT URJUMELASHVILI
GENEL SEKRETER : MEHMET KARATAŞ
Bibliografie: S-a nascut în 1957, în Trabzon, oraşul Şalpazarı. Şcoala primara a absolvit-o în localitatea natala. Abandoneaza în primul an Liceul Gazi Çiftlik, transferându-se la Centrul de Educatie profilul Turism de unde a şi absolvit. In anul 1980 începe sa lucreze la Atelierul de întretinere a frunzelor din İzmir Tuzla. In 1982 este transferat la Fabrica de Tigari din İzmir. In 1992 este ales în functia de Preşedinte de Filiala, 1994 este reales în functia de Preşedinte de Filiala, 1999 activeazpa în funtia de Secretar de Organizatie a Filialei Marea Egee iar în 2003 trecând în functia de Preşedinte al Filialei Marea Egee. La Adunarea Generala Extraordinara acesta este ales în functia de secretar financiar. Este casatorit şi tata a 2 copii.
GENEL SEKRETER YARDIMCISI : RECEP ALİ ÇELİK
Bibliografie: S-a nascut la data de 05.02.1960 în Rize-İyidere. Şcoala Primara clasele 1-4 le-a absolvit în satul Yaylacılar iar şcoala primara clasele 5-8 şi liceul le-a absolvit în oraşul Rize. In anul 1977 începe sa munceasca în cadrul Fabricii de productie a ceaiului din cadrul Directiei Generale de Productie a ceaiului. In anul 1986 începe activitatea în cadrul sindicatului ca reprezentant. In 1989 activeaza în functia de Secretar de Filiala, din 1991 pâna la 02.08.2003 este Preşedinte de filiala. La data de 02.08.2003, este ales ın cadrul Adunarii Generale Extraordinare ca Secretar al Organizatiei la filiala Marea Neagra. In luna mai a anului 2005 este ales în functia de Secretar General al Filialei Regionale. Este casatorit şi tatal a doi copii.
 Pagina principala 
Gasiţi necesară organizarea sindicală ?
 Da
 Nu
 Ma abţin